Lasagne Anita-módra
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
hozzávalók
- 1 fej hagyma
- 1 csomag lasagne tészta
- 1 db sárgarépa
- negyed zellergumó
- 1 db zöldpaprika
- 1 db paradicsom
- 20 dkg darált hús (tetszés szerint akármilyen húsból lehet)
- só
- bors
- bazsalikom
- 2 tubus natúr krémsajt
- olaj
Elkészítés
Olajon megpirítjuk a megtisztított, apróra vágott hagymát, a reszelt sárgarépát, zellert, paprikát, a darabokra vágott paradicsomot, rá a darált húst, megsózzuk, borsozzuk, bazsalikomozzuk. Ízlés szerint és rányomunk 1 tubus krémsajtot. A tésztát kifőzzük, deszkára terítjük és ráhalmozzuk a töltelékeket, felcsavarjuk egyesével, majd hajtással lefelé hőálló tálba helyezzük. tetejére nyomjuk a maradék tubus sajtot és langyos sütőbe tesszük 5 percre.
Megjegyzés
Vadhúsból a legfinomabb.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.